Update cookies preferences Místní část Liblice - Český Brod - Spolek přátel obce Liblice - Akce v roce 2021
Jdi na obsah Jdi na menu
 


Akce v roce 2021

PROBĚHLÉ AKCE:

ROZSVÍCENÍ STROMEČKU 27.11.2021

Vzhledem k aktuálnímu vládnímu nařízení a zvyšujícímu se počtu onemocnění Covidem byly zrušeny akce "Adventní čas" a "Průvod světýlek s andělem" zůstalo pouze Rozsvícení stromečku. Děkujeme všem za účast a doufáme, že si děti užili alespoň houpačku s andělem. 

Přejeme všem krásný nadcházející advent, příjemné prožití Vánoc a do nového roku vše nejlepší, hlavně hodně zdraví a budeme se těšit na některé další akci.

Foto - zde

PRŮVOD SVĚTÝLEK S ANDĚLEM  -  ZRUŠENO

ADVENTNÍ ČAS 27.11.2021 - ZRUŠENO

DOPRAVNÍ DEN 28. 8. 2021

V sobotu 28. 8. 2021 náš spolek  pořádal po roční pauze oblíbený Dopravní den. I přes nepříznivou předpověď počasí se akce vydařila a počasí nám nakonec přálo. Všichni kdo přišli si akci užili a děti obdrželi diplom a drobné odměny. 

 

Foto zde

 

MÁJOVÁ POBOŽNOST 23. 5. 2021

Po roční pauze proběhla ve spolupráci s Římskokatolickou farností v Českém Brodě Májová pobožnost u kapličky Panny Marie. Začátek se nesl v duchu deště, ale i přes tuto nepřízeň na všechny přítomné nakonec zasvítilo sluníčko. 

 

Foto  zde

 

26. 3. 2021 - 11. 4. 2021 UKLIĎME LIBLICE 2021 - letos ve znamení individuálních  úklidů 

S přicházejícím jarem Spolek přátel obce Liblice pořádal již tradičně společnou akci úklid Liblic, což loni ani letos nelze. Přitom odpadků v okolí obce je poměrně dost. 

Spolek přátel obce Liblice se zapojil do individuálních úklidů v rámci Ukliďme Pošembeří a při procházkách členové spolku a nejen členové, ale i občané Liblic uklízeli své okolí.