Update cookies preferences Místní část Liblice - Český Brod - Spolek přátel obce Liblice - Spolek
Jdi na obsah Jdi na menu
 


Spolek

Fotografie z našich akcí:

http://www.spolekpratelobceliblice.rajce.idnes.cz

 

Jestliže byste rádi pomohli při různých akcích obraťte se na paní Irenu Kuklovou, tel. 728 959 509 nebo na e-mail spolku: spolek.liblice@seznam.cz a vše potřebné domluvíme. Vaše pomoc není vázána členstvím ve spolku, budeme rádi za každou pomoc.

Děkujeme všem  sponzorům, kteří jsou uváděni na našich letácích za materiální sponzorské dary.

Vážení příznivci našeho spolku stále je k dispozici "spolkové tričko". Vzhledem k tomu, že liblické vysílačky má v logu Českobroďák, rozhodli jsme se zviditelnit kapličku, na jejímž obnovení jsme se s Petrem Markem nejvíce podíleli. S návrhem loga podle kapličky nám pomohl akademický malíř p. Petr Štěpán z Českého Brodu.

 

Doufáme, že se i Vám bude líbit. Tričko pro členy spolku za 80 Kč, barevné varianty jsou bílá nebo černá a vybírat můžete z velikostí S, M, L, XL.

 

V případě zájmu z řad nečlenů, obyvatel Liblic, přátel a příznivců Spolku je tričko možné zaslat na požadovanou adresu (doprava zdarma). Cena trička je 100,- Kč.

 

V případě zájmu nás neváhejte kontaktovat na e-mail spolku – spolek.liblice@seznam.cz  nebo na e-mail  noorka@seznam.cz nebo telefonicky na 728 959 509.

 

Irena Kuklová

předseda Spolku

tricka.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

taska.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

INFORMACE PRO ZÁJEMCE O ČLENSTVÍ

Neváhejte se k nám přidat a pomoci  při různých akcích, nápadům se meze nekladou. Členský příspěvek pro občany od 18 do 60 let činí 200 Kč/rok, pro občany od 60 let činí 100 Kč/rok. Přihlášky je možné předat na adrese: Ve Staré vsi 18 pí Kuklová nebo na našich akcích.

Členské příspěvky je možno hradit v hotovosti u pí Kuklové nebo na účet 222 424 191/0600, do zprávy pro příjemce uveďte jméno a příjmení a pozn. členský příspěvek a rok, za který je členský příspěvek hrazen. 

Přihláška do spolku zde  

Stanovy spolku zde

Facebook zde

 

 

Příspěvky

Kniha návštěv

13. 4. 2015

 
Celý příspěvek | Rubrika: Spolek | Komentářů: 0