Update cookies preferences Místní část Liblice - Český Brod - Spolek přátel obce Liblice - Akce v roce 2022
Jdi na obsah Jdi na menu
 


Akce v roce 2022

PROBĚHLÉ AKCE:

PRŮVOD SVĚTÝLEK A ROZSVÍCENÍ STROMEČKU 26.11.2022

I letos jsme se sešli na první adventní víkend večer u střední školy, odkud vyrazil již tradiční průvod světýlek ke "zvoničce" Ve Staré vsi, kde před rozsvícením vánočního stromečku zahrál pan Najbert s dětmi několik vánočních melodií a děti z místní školky zazpívaly vánoční písničky a zarecitovaly několik básniček. Po té paní Kuklová jako předsedkyně spolku rozsvítila vánoční strom a byl podáván punč, svařák a dětem teplý čaj. Zároveň si každý mohl vzít cukroví a štrůdl. Příchozí děti zhoupl anděl na "Andělské houpačce" a jako pozornost dostaly od něho perníček. 

Děkujeme všem, kteří se v tomto roce zúčastnili našich akcí buď jako organizátoři či nám pomohli jen tak i těm, kteří přišli na naše akce a tím podpořili naši činnost. Přejeme všem krásný adventní čas, klidné Vánoce a v novém roce hodně zdraví, štěstí, lásky a těšíme se na shledanou na našich dalších akcích v roce 2023.

Foto z akce zde

ADVENTNÍ ČAS 26.11.2022

V sobotu 26. listopadu 2022 jsem se sešli po delší odmlce na této příjemné akci. Kdo přišel mohl si koupit drobné dárky a dekorace na nadcházející adventní čas a zároveň byly připraveny dílničky pro děti i dospělé. Akce se vydařila a budeme se těšit opět za rok.

Foto z akce zde

DOPRAVNÍ DEN 21. 5. 2022

V sobotu 21. května 2022 se uskutečnil další ročník této oblíbené akce. Počasí nám přálo a tak si malí a velcí užili různé disciplíny. Letos si přítomní mohli prohlédnout nově helikoptéru. Děkujeme všem, kteří přišli a užili si s námi krásné odpoledne. Poděkování patří všem, kteří se s námi podíleli na akci a zároveň i sponzorům.

Foto z akce zde

ÚKLID LIBLIC 2. 4. 2022

V sobotu 2. 4. 2022 jsme se opět sešli po dvouleté odmlce na společném úklidu Liblic, počasí nám tentokrát moc nepřálo byla zima a poletoval sníh. Přesto jsme uklidili samotné Liblice a jejich okolí. Stále se najdou mezi námi spoluobčané, kteří si neváží čistého prostředí a vyhazují odpadky po obci nebo po příkopech v okolí obce.