Update cookies preferences Místní část Liblice - Český Brod - Spolek přátel obce Liblice - Akce v roce 2023
Jdi na obsah Jdi na menu
 


Akce v roce 2023

PŘIPRAVOVANÉ AKCE:

PROBĚHLÉ AKCE:

ADVENTNÍ ČAS 2. 12. 2023

V sobotu 2.12 2023 jsme uspořádali poslední akci roku 2023 za vydatného sněžení  si příchozí mohli vyrobit různé výrobky a nakoupit různé drobné dárky pro své blízké. Akce se vydařila a večer jsme zakončili průvodem světýlek a programem u stromečku, večer byl slavnostně rozsvícen liblický stromeček. Děkujeme všem, kteří se v tomto roce zúčastnili naši akcí a zároveň přispěli na činnost spolku. Přejeme všem krásný Advent, příjemné prožití vánočních svátků a v novém roce 2024 pevné zdraví. Budeme se na vás těšit v nacházejícím roce na našich akcích.

Foto adventní čas zde

Foto rozsvícení stromečku zde

DOPRAVNÍ DEN 20. 5. 2023

V sobotu 20. 5. 2023 se konala další akce našeho spolku a to Dopravní den již po osmé. Tentokrát se uskutečnila na fotbalovém hřišti z krásného slunečného počasí. Zájem byl velký a dle vzkazů v naší knize ve líbila. Děkujeme všem za pomoc i těm kteří přišli na akci.

Foto zde

UKLIĎME LIBLICE 15. 4. 2023

V sobotu 15. dubna se sešli členové spolku a místní občané a tradiční jarní úklid Liblic a jejich okolí. Je znát, že úklid probíhá každý rok, ale i přesto se našlo stále dost odpadků a nepořádku. Děkujeme všem, kteří přišli a pomohli nám uklidit Liblice a pomoct přírodě.

Foto zde 

 

VÍTÁNÍ JARA 1. 4. 2023

V sobotu 1. dubna jsme opět uspořádali jarní akci "Vítání jara", která se konala v prostorách Střední školy grafiky a managmentu. Děti si mohly vyrobit různé výrobky a byla možnost zakoupení různých jarních a velikonočních dekorací. Děkujeme všem, kteří přišli a podpořili naši činnost. 

Foto z akce zde